ECHIPA

Active Centrum Invest nu inseamna doar servicii de consultanta in management. Ne preocupa serviciile pe care le oferim, dar in egala masura ne preocupa oamenii si calitatea relatiilor interumane pe care le stabilim. Acest lucru se reflecta in interiorul companiei si continua in afara ei in relatia pe care o construim cu clientii. Ceea ce ne defineste ca o institutie unica sunt angajatii pe care ii avem.

 

Cu o intelegere profunda a vietii rurale si a nevoilor din mediul rural, provenind din medii diverse si cu o gama larga de specializari, detinem o experienta bogata in management, oferind perspective complementare in gandire strategica si consultanta.

 

In ceea ce priveste dezvoltarea profesionala, eforturile noastre pe partea de instruire a personalului reflecta grija si abordarea unei viziuni pe termen lung fata de angajatii nostri. Programele periodice de training sunt concepute sa asigure nu numai cunostintele tehnice pentru indeplinirea responsabilitatilor zilnice, ci si o buna intelegere a modelului nostru de business si a principiilor sale de baza.

 

Te invitam sa cunosti o echipa de consultanta in management si in domeniul fondurilor europene care creeaza strategii si proiecte unice, adaptate fiecarui beneficiar in parte.

© SC ACTIVE CENTRUM INVEST SRL

CUI 30016750