mISIUNE

 

Consideram ca zona rurala reprezinta una dintre cele mai importante resurse ale tarii, motiv pentru care valorificarea ei din punct de vedere economic, social si cultural va contribui semnificativ la cresterea calitatii vietii si la bunastarea oamenilor.

 

Suntem o companie cu capital integral romanesc si detinem o vasta experienta in ceea ce priveste scrierea strategilor de dezvoltare locala pentru UAT-uri si GAL-uri, precum si realizarea si implementarea proiectelor europene finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala, Axa Leader.

 

Misiunea companiei este de a oferi solutii originale in dezvoltarea mediului rural romanesc, creind o experienta de colaborare placuta cu clientii si partenerii nostri.

 

Totodata, echipa noastra si-a propus sa contribuie activ la cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene, parteneriatele avute cu expertii LEADER din alte tari membre UE asigurandu-ne expertiza necesara realizarii unor proiecte conforme, eligibile si implementabile.

 

Prin activitatea noastra, am contribuit la atragerea a peste 30 milioane euro din fondurile europene si ne-am propus ca acesta sa fie doar inceputul.

 

 

© SC ACTIVE CENTRUM INVEST SRL

CUI 30016750